Premierul Marcel Ciolacu a transmis, marţi, un mesaj pentru noul secretar general al NATO, Mark Rutte, el afirmând că aşteaptă cu nerăbdare să lucreze cu acesta. Ciolacu i-a mulţumit şi fostului şef al NATO care şi-a încheiat mandatul, Jens Stoltenberg, pentru contribuţia sa inestimabilă la consolidarea Alianţei Nord Atlantice, în vremuri dificile şi pentru angajamentul său neclintit faţă de securitatea euro-atlantică, inclusiv a României şi a Flancului estic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Premierul Marcel Ciolacu a transmis într-un mesaj pe platforma X recunoştinţă faţă de Jen Stoltenberg, care şi-a încheiat mandatul la şefia NATO, pentru contribuţia sa inestimabilă la consolidarea Alianţei Nord Atlantice, în vremuri dificile şi pentru angajamentul său neclintit faţă de securitatea euro-atlantică, inclusiv a României şi a Flancului estic.

”Îi urez lui Mark Rutte, noul secretar general al NATO, tot binele şi aştept cu nerăbdare să lucrez cu el!”, mai spune premierul Ciolacu.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Fostul premier olandez Mark Rutte preia marţi conducerea NATO, în timp ce această alianţă de 32 de ţări occidentale se află în plină incertitudine cu o lună înainte de alegerile americane, relatează AFP.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.