Premierul Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a transmis, marţi seară, un mesaj, după ce tricolorii s-au oprit în optimi la Euro 2024 şi le-a mulţumit pentru că au unit, din nou, toţi românii. Şi preşedintele Senatului, liderul PNL, Nicolae Ciucă, a vorbit în mesajul său despre unitate, dar şi despre speranţă. Zecii de mii de suporteri români au urmărit chiar de pe stadioanele din Germania meciurile echipei naţionale, alte câteva milioane fiind alături de tricolori din ţară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Mulţumesc echipei naţionale! Aţi reuşit să uniţi - din nou - toţi românii! România are viitor”, a scris, marţi seară, pe Facebook, Marcel Ciolacu.

Şi preşedintele PNL, Nicolae Ciucă a transmis un mesaj.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

”Împreună cu colegii, suntem în această seară alături de echipa naţională! Indiferent de rezultat, vă mulţumim, băieţi, pentru bucuria şi mândria pe care ni le-aţi adus săptămânile acestea! Ne-aţi unit şi ne-aţi adus speranţă în suflete. Hai, România”, a transmis Ciucă.

Zecii de mii de suporteri români au urmărit chiar de pe stadioanele din Germania meciurile echipei naţionale, alte câteva milioane fiind alături de tricolori din ţară.

Reprezentativa tricoloră, “Generaţia de Suflet” a fotbalului românesc, s-a oprit, marţi seară, în optimile de finală ale Campionatului European, fiind învinsă cu scorul de 3-0 de Ţările de Jos, la Munchen. Naţionala a ajuns în optimi după ce a câştigat grupa E.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.