Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat că românii vor putea călători de anul viitor fără viză în Statele Unite ale Americii. El a precizat că, din statistica făcută de România, criteriile tehnice au fost îndeplnite, dar urmează un anunţ al Departamentului de Stat al SUA în acest sens.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Premierul Ciolacu a fost întrebat, vineri, când vor putea călători românii în SUA fără vize. 
 
Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
”De anul viitor. Dar urmează ca acest lucru să fie anunţat de către Departamentul de Stat al Statelor Unite. Criteriile tehnice, din statistica noastră, fiindcă oficial Departamentul de Stat nu a anunţat, din statistica noastră criteriile au fost îndeplinite. Urmează un anunţ al Departamentului de Stat, că tehnic am îndeplinit aceste condiţii. Sunt de parcurs vreo şapte etape. Normal, cea finală este trecerea prin Congresul Statelor Unite, lucru care se va face anul acesta”, a afirmat Marcel Ciolacu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.