Preşedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu îi răspunde marţi preşedintelui PNL, Nicolae Ciucă, după ce acesta a afirmat că au discutat despre proiectul de lege care să dea posibilitatea preşeidntelui Klaus Iohannis să candideze independent la alegerile parlamentare încă din data de 3 aprilie, el precizând că cei doi, nici împreună sau separat, nu au fost în programul lui în această dată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Un singur comentariu: Nici domnul Ciucă, nici domnul Iohannis – împreună sau separat, nu au fost în programul meu pe 3 aprilie! Ca să nu se mai încurce domnul Ciucă în explicaţii...”, a scris preşedintele PSD pe Facebook.

Premierul publică şi programul său din data de 3 aprilie, în care s-a întâlnit cu reprezentantul  special al SUA pentru redresarea economică a Ucrainei, cu CEO Aktor şi cu premierul Ungariei, Viktor Orban iar de la ora 18.00 a plecat într-o deplasare la Giurgiiu.  

Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Reacţia lui Marcel Ciolacu vine după ce surse liberale au precizat că o discuţie despre proiectul care să dea posibilitatea şefului statului să candideze ca independent pe liste de partid la alegerile parlamentare a avut loc în data de 3 aprilie între preşedinţii PNL şi PSD, Nicolae Ciucă şi Marcel Ciolacu şi preşedintele Klaus Iohannis,, iar atunci, Ciolacu a promis iniţial sprijin pentru demers, ca ulterior să se râzgândească.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, Ciucă, a declarat marţi că este clar că nu există o susţinere a demersurilor politice în interiorul coaliţiei, şi vor avea o atitudine pe măsură, după decizia PSD de a nu vota proiectul prin care preşedintele Klaus Iohannis poate candida la alegerile parlamentare.

Ciucă a precizat că a fost o discuţie cu premierul Marcel Ciolacu pe proiectul de lege şi că au convenit amândoi că este nevoie de această clarificare. ”Nu văd cum putem să realizăm o coaliţie cu PSD, în astfel de condiţii, după alegeri”, a mai spus Nicolae Ciucă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.