Preşedintele PSd, Marcel Ciolacu, a declarat vineri că el consideră că această coaliţie a făcut faţă, precizând că a făcut o regulă cu preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, ca miniştrii să nu atace celălalt partid, o regulă de bun simţ. Despre afirmaţia sa că onoarea nu stă pe panouri, care îl viza pe preşedintele PNL, Ciolacu a afirmat că a discutat cu Nicolae Ciucă şi acesta nu i-a reproşat nimic, pentru că nu a minţit. ”Cumva onoarea stă pe panouri? Nu, onoarea e în viaţa reală şi constantă, nu poţi să fii odată cu onoare şi odată fără onoare, trebuie să ai onoare mereu”, a mai spus liderul PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În această coaliţie de guvernare, vreau să fiu foarte clar, am reuşit, cu respect, ţinând Guvernul cumva deoparte de campaniile electorale, de scandaluri, nu am auzit de acte de corupţie, în Guvern. Am menţinut un echilibru macroeconomic (..) o scădere a inflaţiei, un dialog foarte bun cu Comisia, cu foarte multe realizări în zona externă (..) Nu a fost o perioadă foarte uşoară. Normal că se poate şi mai bine, şi românii îşi doresc mai bine. Eu zic că această coaliţie a făcut faţă. Nu ştiu, contondenţi, începe campania electorală”, a spus preşedintele PSD, despre declaraţia lui Klaus Iohannis, de la Washington, în care spunea că crede că va exista suficientă înţelepciune pentru a păstra coaliţia guvernamentală în funcţiune.

”Am făcut o regulă cu domnul preşedinte al PNL, miniştrii să nu atace celălalt partid. E o regulă de bun simţ”, a mai afirmat Ciolacu. ”Vă aduc aminte cum se guverna cu USR şi PNL, după o lună de zile? Vă aduc aminte că miniştrii se trăgeau în fes? Câte tâmpenii s-au făcut în 8 luni de zile de guvernare PNL-USR şi de abordarea respectivă. Eu cred că românii sesizează o schimbare de abordare”, a completat el.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
18 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, Philip Morris, TeraPlast
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Întrebat dacă a avut o discuţie cu Nicolae Ciucă, după ce a declarat că onoarea nu stă pe panouri, Marcel Ciolacu a răspuns: ”Păi ce, am minţit cu ceva? Iertaţi-mă. Am avut discuţii cu domnul Ciucă, nu mi-a reproşat nimic, că nu am minţit cu nimic. Cumva onoarea stă pe panouri? Nu, onoarea e în viaţa reală şi constantă, nu poţi să fii odată cu onoare şi odată fără onoare, trebuie să ai onoare mereu”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.