Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, miercuri, că se spun multe tâmpenii în campania electorală, una dintre acestea fiind că PSD va frauda alegerile. ”Cum voi frauda alegerile, când ministrul de Interne este Cătălin Predoiu?”, este replica social-democratului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Marcel Ciolacu a afirmat, miercuri, că asistă şi el la tot ce se întâmplă şi se spune în spaţiul public în ultima perioadă.

”Asist şi eu că sunt jucător în această campanie...”, a afirmat Ciolacu.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

El a reiterat ideea că se spun multe tâmpenii în această perioadă de campanie electorală, una dintre ele fiind că PSD va frauda alegerile.

”Cum voi frauda alegerile, când ministrul de Interne este Cătălin Predoiu, nu e Cătălin Predoiu? Spuneţi-mi şi mie cum fraudăm alegerile? Eu, părerea mea, este că sunt nişte lozinci care au funcţionat pein anii 92-96, uitând că suntem în 2024. Putem chema observatori internaţionali”, a mai afirmat premierul, precizând, însă, că ne-am face de rîâs ca ţară cu o astfel de solicitare.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, luni seară, că reprezentanţii formaţiunii rămân în Guvern ”doar pentru a împiedica escaladarea completă a abuzurilor”.

”Coaliţia de guvernare cu PSD se opreşte aici”, a declarat Ciucă.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.