Preşedintele Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a declarat joi că încă vorbeşte cu mulţi din foştii colegi din PNL, mai puţin cu cei din conducerea actuală a partidului, care sunt uneltele lui Iohannis. El a precizat că le spune să rupă alianţa cu PSD şi să nu mai fie complici în alegerea lui Ciolacu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Evident că, dacă mă sună foşti colegi din PNL, vorbesc cu ei. Vorbesc cu mulţi, dar mai puţin cu cei din conducerea actuală a PNL care nu conduc ei PNL ci sunt nişte unelte ale lui Iohannis şi care au ajuns să pună partidul în nişte situaţii penibile, absurde, ruşinoase, numai ca să îi facă pe plac puturosului de la Cotroceni şi pofticiosului de la Cotroceni”, a declarat preşedintele Forţa Dreptei, în emisiunea România Politică de la Prima News, despre relaţia cu cei din PNL.

”Eu vorbesc cu ei, dar ce să vorbesc cu ei? Le spun la toţi, rupeţi alianţa cu PSD, nu mai fiţi complici în alegerea lui Ciolacu, retrageţi sprijinul politic lui Ciolacu şi din funcţia de premier. Nu îi lăsaţi acest avantaj strategic evident, de a fi candidat având toate pârghiile de putere pe care le are la dispoziţie. Veniţi şi semnaţi moţiunea de cenzură alături de parlamentarii Forţa Dreptei ca să dăm joi guvernul Ciolacu. Nu mai staţi în alianţă cu PSD. Astea sunt mesajele mele”, a mai spus Ludovic Orban.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

El a arătat că mesajele sale se lovesc de un zid.

”Actuala conducere a PNL este incapabilă să se rupă de PSD şi mai ales să smulgă actualul partid din starea de vasalitate, din postura de tovarăş de drum al PSD”, a completat Orban.

Potrivit lui Ludovic Orban, ”în toate sondajele serioase, Ciucă se află între 6,5 şi 8%”. ”Poate să îi mai aducă organizarea două trei voturi dar eu nu cred că are capacitatea să depăşească un procent de 10% sau 11%”, a subliniat el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.