Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu, îi răspunde luni preşedintelui PNL, Nicolae Ciucă, care afirmase că există membri PSD şi pe listele AUR la parlamentare, el precizând că ”există în fruntea PNL o echipă care, se pare, are ca scop retrogradarea partidului în liga inferioară a relevanţei politice, şi aceleaşi acuze fără probe, minciuni spuse cu o lejeritate fără precedent la acest nivel, nu au cum să convingă oamenii să se întoarcă către PNL”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Planul CIUCĂ. Există în fruntea PNL o echipă care, se pare, are ca scop retrogradarea partidului în liga inferioară a relevanţei politice. Aceleaşi acuze fără probe, minciuni spuse cu o lejeritate fără precedent la acest nivel, nu au cum să convingă oamenii să se întoarcă către PNL”, a scris Romaşcanu pe Facebook.

”Domnul general combate cu cuvintele altora chiar propriile convingeri de acum 3 ani, contorsionând nu doar logica ci şi onoarea cu care îl creditam până mai ieri. Dacă tot are de gând să coboare în subsolul politicii, măcar să o facă prin mesaje scrise corect româneşte...”, mai scrie Romaşcanu. El adaugă: ”Înţelegem de la Rares Bogdan că PNL va vota Simion în turul 2. Atunci, de unde supărarea?”.

Evenimente

31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Reacţia lui Lucian Romaşcanu vine după ce preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, candidat la alegerile prezidenţiale, a acuzat luni că pe listele AUR de la parlamentare se află chiar membri ai PSD iar împreună cu vicleşugul pus în scenă la CCR, planul Hrebenciuc prinde contur, scopul fiind să desăvârşească visul politic al lui Liviu Dragnea, un stat autocrat, controlat de PSD şi AUR.

Ciucă mai spune că rezultatul pentru România ar fi mai mult decât dezastruos, pentru că, prin ajutorul oferit lui George Simion şi partidului său, care va fi avantajat la alegerile parlamentare, dacă intră în turul al doilea, mişcarea anti-europeană va fi validată şi întărită, la un nivel la care nu a mai fost niciodată în ţara noastră. Liderul PNL arată că este singurul candidat care are puterea de a-i opri şi de a păstra România pe o traiectorie democratică, cu valori liberale şi echitabile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.