Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, afirmă că acesta este un an electoral atipic, în care nu se ştie cine va ajunge în turul al doilea. ”Dacă ne luăm după partide, Ciolacu are prima şansă să fie în turul doi. Apoi ar trebui să fie Ciucă, dar dacă mă uit la sondeje, nu prea văd”, arată el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”E un an atipic, nu ştiu. Văd şi eu sondaje, văd şi eu cifre, văd şi eu fotografia momentului”, a declarat Kelemen Hunor, sâmbătă, la Digi 24.
 
Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
Potrivit liderului UDMR, Marcel Ciolacu are prima şansă în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale.
 
”Din 2000 sau din 2004 niciodată nu am avut un an electoral atât de atipic, să nu ştim cine vor fi finaliştii. În 2004 se ştia, în 2009 se ştia. Acum nu ştiu. Dacă ne luăm după partide, Ciolacu are prima şansă să fie în turul doi. Apoi ar trebui să fie Ciucă, dar dacă mă uit la sondeje, nu prea văd. Nu se ştie, e încă în mişcare, în sus, în jos”, a spus Kelemen Hunor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.