Organizaţia judeţeană a PNL Buzău a depus, marţi, listele cu candidaţi pentru Senat şi Camera Deputaţilor la alegerile din 1 decembrie. Liderul PNL Buzău, Adrian Mocanu, deschide lista pentru Camera Deputaţilor, în timp ce la Senat primul loc pe listă este ocupat de Claudia Benchescu-Pecingină, în prezent deputat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
La Camera Deputaţilor, lista este deschisă de preşedintele PNL Buzău, Adrian Mocanu, urmat de Silviu Laurenţiu Roşioru, consilier municipal, Marieta Boloş, preşedinte al OFL Buzău, medicul Adrian Zoican, consilier judeţean şi fost şef al UPU Buzău, profesorii Ştefan Torcărescu şi Constantin Mircică şi Mircea Onetz, inginer silvic.
 
Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
La Senat, lista este deschisă de Claudia Benchescu-Pecingină, deputat în funcţie, Georgian Calotă, fost primar al comunei Balta Albă, Vasile Dobre, jurist, Eliza Vieru şi Alexandru Burlacu.
 
Majoritatea candidaţilor liberali buzoieni pentru Parlament au fost prezenţi la depunerea listelor la sediul Biroului Electoral de Circumscripţie Buzău.
 
La final, preşedintele Adrian Mocanu a declarat că organizaţia îşi propune să obţină cu sprijinul buzoienilor două mandate de deputat şi unul de senator.
 
”Noi sperăm să obţinem, cu voia buzoienilor, doi deputaţi şi un senator. Cred că buzoienii sunt sătui în momentul de faţă de talpa roşie a PSD-ului care este pusă pe Buzău şi cred că putem lua un număr bun de parlamentari şi voturi în aşa fel încât vocea buzoienilor să fie auzită în Parlamentul României”, a spus Adrian Mocanu.
 
De asemenea, Mocanu a declarat că, deşi în ultimii ani s-au făcut investiţii în Buzău, nu a găsit pe stradă oameni care să spună că o duc mai bine sau că au câştigat mai mulţi bani.
 
”Talpa roşie a PSD-lui este pusă în momentul de faţă pe tot ce înseamnă economia judeţului şi aici fac referire doar la un singur exemplu de ceea ce înseamnă economia în judeţul Buzău. Când cel mai mare angajator în judeţul Buzău, în momentul de faţă, este Spitalul Judeţean, vă daţi seama, de fapt, unde este economia în judeţul Buzău. Vedem în ziare că vin bani în judeţul Buzău, că premierul Marcel Ciolacu face investiţii, însă eu nu am întâlnit până în momentul de faţă pe stradă oameni care să spună că au luat bani mai mulţi, că le merge mai bine, că sunt mulţumiţi de premierul Ciolacu sau chiar de preşedintele PSD Buzău, domnul Romaşcanu, care până la urmă ar fi bine să clarifice când i-a păcălit buzoienii? Atunci când a candidat la Consiliul Judeţean şi a fost ales sau acum, când candidează la Senat? Iar vizavi de talpa roşie a PSD-lui pe judeţul Buzău o să vă dau mai multe exemple, dar nu acum. Ce înseamnă PSD şi faptul că este continuatorul de fapt al Partidului Comunist în România şi în judeţul Buzău voi face public în perioada următoare”, a susţinut Adrian Mocanu, preşedintele PNL Buzău.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.