Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, îi cere ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, gara din Craiova, ea afirmând că dacă ministerul nu este capabil ca să modernizeze această gară, o pot face prin eforturile administraţiei publice locale. Ministrul i-a răspuns că este adeptul descentralizării şi ştie că primăriile se pot ocupa mai bine decât autorităţile centrale, ca lucrurile să meargă şi să arate mai bine pentru cetăţeni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Vrem gara, domnule ministru al Transporturilor. Dacă ministerul nu este capabil ca să modernizeze această gară, credem că noi putem să o facem prin eforturile administraţiei publice locale, astfel încât unul din punctele foarte importante, o să vedem cât contează în decembrie, când va începe târgul de Crăciun, să poată să fie modernizat şi să arate ca şi restul Craiovei”, a declarat joi Lia Olguţa Vasilescu, către ministrul Transporturilor.

Ministrul Grindeanu a precizat că provine din autorităţile locale, a fost viceprimar şi preşedinte de Consiliu şi este adeptul descentralizării.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

”Toate aceste lucruri trebuie să meargă către autorităţile locale, fiindcă ştiu mai bine şi se pot ocupa mai bine, decât autorităţile centrale, ca lucrurile să meargă şi să arate mai bine pentru cetăţeni”, a precizat Sorin Grindeanu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.