Elena Lasconi, candidatul USR pentru alegerile prezidenţiale, se arată convinsă că va intra în al doilea tur al scrutinului. Ea arată că se bazează pe faptul că este ”singurul candidat de centru-dreapta dintre toţi candidaţii”, contestând apartenenţa liderului PNL, Nicolae Ciucă, la curentul de drepta şi invocând în acest sens faptul că ”toate măsurile pe care le-a luat când a fost prim-ministru au fost de stânga”, dar şi alianţa PNL cu PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”Pe ce mă bazez? În primul rând pe faptul că sunt singurul candidat de centru-dreapta dintre toţi candidaţii. Singurul. Din păcate, domnul Ciucă este general, el ştie să dea ordine şi să asculte de ordine, toate măsurile pe care le-a luat când a fost prim-ministru au fost de stânga şi faptul că ei sunt a doua oară în această alianţă cu PSD le face foarte mult rău. Mă bazez inclusiv pe electoratul care l-a votat pe Klaus Iohannis şi care a văzut că este păcălit, după ce a ajutat atât de mult PSD-ul”, a afirmat Elena Lasconi într-un podcast, vineri seară.
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
Ea a spus că se bazează, în al doilea tur de scrutin, pe susţinerea celorlalte partide mici.
 
Lasconi a susţinut că, dacă va fi aleasă preşedinte al ţării, este convinsă că va putea să colaboreze şi cu PSD la guvernare, deşi cataloghează situaţia drept ”o variantă nefericită”.
 
”M-am gândit şi la varianta asta nefericită, sper să nu se întâmple asta, dar eu sunt convinsă că o să pot să colaborez şi cu un guvern PSD şi voi propune atunci un premier care să îmi demonstreze şi să îmi dea certitudinea să poate să facă o majoritate parlamentară”, a explicat Lasconi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.