Preşedinta USR, Elena Lasconi, a declarat duminică, despre aderarea României la Schengen, că va face presiune şi le va arăta austriecilor care sunt pierderile pe care le au investitorii austrieci, precizând că asta îi doare. Ea a mai afirmat că nu putem să mergem mereu cu capul plecat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Elena Lasconi a fost întrebată la Antena 3 ce va face pentru aderarea României la spaţiul Schengen cu drepturi depline şi pentru viza americană.

”Exact ce n-a făcut Iohannis voi face. Voi fi picătura chinezească. Deja am scris o srisoare pentru cancelarul Austriei”, a arătat Lasconi, precizând că în toate discuţiile din exterior a vorbit de Schengen şi Republica Moldova.

Evenimente

31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

”Voi face presiune şi le voi arăta austriecilor care sunt pierderile pe care le au investitorii austrieci, cred că îi doare. Nu putem să mergem mereu cu capul plecat. Îmi pare rău că politicienii nu ştiu să negocieze, o mai avea în sânge Băsescu, dar am informaţii, în momentul în care cineva a preluat o ambasadă înstrăinătate a întrebat ce pretenţii au de la noi şi erau câteva bibliorafturi iar la noi nu era nimic”, a mai afirmat Lasconi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.