Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul de decorare a revistei „Rezerva Oştirii Române”, transmite Administraţia Prezidenţială.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, potrivit sursei citate, „cu prilejul aniversării a 25 de ani de la apariţia primului său număr, în semn de apreciere a activităţii de promovare a valorilor culturii, ştiinţei şi civilizaţiei româneşti în armată şi în societatea civilă, pe plan intern şi internaţional, cultivând cu pasiune şi devotament onoarea şi demnitatea militară, patriotismul şi tradiţiile multimilenare ale poporului român, Preşedintele României a conferit Ordinul „Meritul Cultural” în grad de Cavaler, Categoria F – „Promovarea culturii”, revistei „Rezerva Oştirii Române”, editată de către Asociaţia Naţională a Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere „Alexandru Ioan Cuza” (ANCMRR)”.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.