Preşedintele UDMR Kelemen Hunor afirmă că actualul şef al statului „a avut multe voturi din partea comunităţii maghiare”, el precizând că este dezamăgit de prestaţia acestuia ca preşedinte al ţării. „Dezamăgirea e la fel de mare cum era şi aşteptarea”, este de părere Kelemen Hunor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Liderul UDMR este de părere că „un inventar” al mandatului preşedintelui Klaus Iohannis ar trebui făcut după încheierea alegerilor din acest an. Kelemen remarcă însă să pe cât de multe speranţe a avut de la actualul preşedinte, pe atât este de dezamăgit.

„Eu, ce văd, ce simt, şi asta cred că vede toată lumea, o dezamăgire faţă de această perioadă de zece ani a fost o aşteptare foarte mare, foarte mare şi realizările, rezultatele nu sunt pe măsură. Şi atunci, dezamăgirea e la fel de mare cum era şi aşteptarea. Speranţa a fost foarte, foarte mare, speranţa legată de persoana lui Iohannis”, a mărturisit Kelemen Hunor, invitat în emisiunea Insider Politic, la Prima TV.
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
Liderul maghiar a subliniat că Iohannis „a avut multe voturi din partea comunităţii maghiare”.
Kelemen Hunor remarcă neîncrederea oamenilor în instituţiile statului, pe motiv că „au fost batjocoriţi mult prea mult timp”.
„Oamenii nu au încredere în instituţiile statului, fiindcă au fost batjocoriţi mult prea mult timp. Statul nu are încredere în cetăţeni, tot timpul spune: ”Dom-le eşti vinovat, încă nu te-am prins, dar urmează”. Te urmăreşte, vrea să pună mâna pe tot, vrea să controleze totul şi această lipsă de încredere generează o grămadă de probleme. trebuie să redăm oamenilor speranţa că se poate construi din România o ţară mai bună”, adaugă preşedintele UDMR.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.