Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat marţi despre sondajul apărut în spaţiul public, la comanda USR, în care formaţiunea este cotată la 19,5%, că totuşi ciudat să pretinzi că ai crescut în sondaje, fără să faci nimic şi e ciudat să te lauzi cu aşa ceva, atunci când candidatul tău la prezidenţiale, Elena Lasconi, este încă în clasa întâi la politică externă şi nu ştie nici măcar ce trupe NATO se află în România. Stroe mai spune că este un sondaj pentru coafarea unui partid mic, de 8% la alegerile locale şi europarlamentare, cu doar vreo 30 de primari câştigaţi şi care a rămas tot pe acolo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Un sondaj comandat de USR recent este exact ce-i spune numele: doar un sondaj pentru imaginea USR, prezentat în lipsă de alte argumente. Este un sondaj pentru coafarea unui partid mic, de 8% la alegerile locale şi europarlamentare, cu doar vreo 30 de primari câştigaţi şi care a rămas tot pe acolo. Cred că nici liderii USR nu visează că acest partid şi-ar fi triplat aproape scorul, în 4 luni de zile. E totuşi un gest ridicol să vii cu aşa ceva”, a scris purtătorul de cuvânt al PNL, într-o postare.

Ionuţ Stroe arată că se aştepta ca USR să prezinte ceva, orice, un program, ofertă, înainte de a se lăuda cu cifre prin sondaje. ”

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

E totuşi ciudat să pretinzi că ai crescut în sondaje, fără să faci nimic. E ciudat să te lauzi cu aşa ceva, atunci când candidatul tău la prezidenţiale, Elena Lasconi, este încă în clasa întâi la politică externă şi nu ştie nici măcar ce trupe NATO se află în România”, a arătat Stroe.

”Rămâne cum am stabilit: singurul partid care are forţa să se bată şi să oprească PSD, care are structuri puternice, are 1146 primari, are un program, are experienţă - este Partidul Naţional Liberal. Le dau un sfat celor din USR: alegerile nu se câştigă din pix, cu sondaje inventate, ci cu multă muncă şi convingere”, transmite Ionuţ Stroe.

Liderul PSD Marcel Ciolacu conduce în topul intenţiilor de vot la alegerile prezidenţiale, urmat de liderul AUR George Simion - 19,8% şi de Mircea Geoană - 17,2%. În ceea ce priveşte opţiunile la alegerile parlamentare, PSD este pe primul loc, 28,2%, pe locul al doilea situându-se AUR - 22,7%, locul al treilea revenind USR, cu 19,5% din opţiuni, conform unui sondaj realizat de Verifield, la comanda USR, după respingerea candidaturii Dianei Şoşoacă la Preşedinţie, ca urmare a deciziei CCR.

Conform sondajului, Şoşoacă este pe primul loc în topul notorietăţii, urmată, la egalitate de Marcel Ciolacu şi de Mircea Geoană.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.