Vicepreşedintele PSD pentru Regiunea Sud-Est, Ionuţ Pucheanu, a depus, luni, jurământul pentru al treilea mandat de primar al municipiului Galaţi, alături de consilierii aleşi în 9 iunie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, reales din partea PSD pentru cel de-al treilea mandat, şi consilierii locali, ale căror mandate au fost validate, în urma alegerilor din luna iunie, au depus luni jurământul la şedinţa în cadrul căreia a avut loc ceremonia de constituire a Consiliului Local al municipiului Galaţi”, anunţă, luni, Primăria Galaţi, într-un comunicat de presă.

Primarul Ionuţ Pucheanu a afirmat că ”este un jurământ pentru gălăţeni”.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

”Este un jurământ care mă obligă să continuăm parcursul bun pentru Galaţi. Îmi doresc de la consilierii locali, dincolo de orgolii politice, să susţină la rândul lor proiectele pe care le vom derula în aceşti patru ani pentru binele comunităţii. Suntem trecători în aceste funcţii şi important este să facem totul pentru oamenii care ne-au ales şi pentru cei care nu ne-au ales. Interesul tuturor gălăţenilor este mai presus de orice. Continuăm. Toţi împreună”, a declarat Ionuţ Pucheanu care este vicepreşedinte al PSD pentru Regiunea Sud-Est în urma Congresului din august.

Configuraţia Consiliului Local Galaţi este următoarea: PSD – 16 mandate, PACT – 3 mandate, PNL – 3 mandate, AUR – 3 mandate şi ADU – 2 mandate.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.