Parlamentarii USR de Argeş, Ionuţ Moşteanu şi Narcis Mircescu, dezvăluie că mai multe clipuri denigratoare la adresa Elenei Lasconi sunt create şi distribuite de oamenii Alinei Gorghiu, preşedinta PNL Argeş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

USR face apel la PNL să înceteze campania de denigrare şi să se concentreze la problemele de la guvernare. ”PNL are preşedintele Casei de Pensii, Daniel Baciu, care a generat haos în recalcularea pensiilor alături de ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu. În loc să vină cu soluţii după haosul şi bătaia de joc la adresa pensionarilor, PNL se ocupă de propagandă mincinoasă împotriva Elenei Lasconi”, arată USR într-un comunicat oficial.

”Armata celor care au distrus România este unită pentru a o denigra pe Elena Lasconi. Maşinăria lor de propagandă e abia la început. Îi vom vedea pe toţi, baroni şi penali, infractori, cei cu complicităţi ascunse, cum se vor coaliza împotriva Elenei. Doamna Alina Gorghiu, ocupaţi-vă mai mult de corupţii scăpaţi zilnic fără nicio pedeapsă, de cei care au furat şi azi sunt eliberaţi. Ocupaţi-vă să aduceţi infractorii în ţară, că în fiecare zi ne râd în nas de pe iahturile lor luxoase”, spune deputatul USR de Argeş Ionuţ Moşteanu.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

”Acum înţelegem şi noi de ce candidatul Nicu Ciucă are jumătate din scorul partidului. Păi, săracul a fost lăsat singur de penelişti care de ceva vreme se ocupă doar cu minciuni şi manipulări de doi lei împotriva candidatei Elena Lasconi. Ce este şi mai grav: peneliştii care s-au apucat de făcut prostii sunt chiar din curtea ministrului Justiţiei, Alina Gorghiu. E păcat că doamna Gorghiu nu le-a spus că nu au voie să facă niciun fel de campanie negativă şi că treaba asta e penală în România”, declară senatorul USR de Argeş Narcis Mircescu.

USR prezintă un exemplu, publicat de unul dintre membrii PNL Argeş, despre care afirmă că este răspândit de o mulţime de troli.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.