Candidatul PNL George Tuţă a declarat, miercuri, că are cu 681 de voturi mai mult decât Clotilde Armand, înainte ca Biroul Electoral al Sectorului 1 să centralizeze ultimele trei secţii de votare din sector. El a adăugat că lucrurile nu se mai pot schimba în privinţa învingătorului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

„Suntem în ultima etapă a procesului electoral. Sunt ultimele trei secţii care predau procesele verbale Biroului Electoral de sector. Acum se centralizează ultimele trei secţii de vot care validează diferenţa, avantajul de 681 de voturi dintre mine şi doamna Armand”, a afirmat George Tuţă, într-o conferinţă de presă.

Liberalul a adresat mulţumiri celor care i-au fost alături în campanie, mai ales lui Andrei Chiliman, fostul primar al Sectorului 1, căruia i-a făcut promisiunea de a continua proiectele „care au transformat Sectorul 1 în capitala Capitalei”.

Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Totodată, întrebat dacă e primarul Sectorului 1, Tuţă a răspuns:„Lucrul acesta îl va spune Biroul Electoral de Sector. Centralizarea noastră şi înainte de cele trei secţii care se centralizează acum este cu aceeaşi diferenţă şi cu mine pe primul loc”.

EL a mai explicat că dup încheierea acestei etape, cea de centralizare a voturilor din cele trei secţii, va fi realizat procesul verbal al Sectorului 1 care va ajunge la Biroul Electoral de Circumscripţiei al Municipiului Bucureşti, unde rezultatul final va fi aprobat şi prezentat tuturor.

Despre scenariul în care cererea de renumărare a voturilor formulată de Clotilde Armand să fie acceptată, Tuţă a precizat că din cele 167 de secţii, în 163 deja toate deciziile de aprobare a proceselor verbale au fost luate prin unanimitate.

„Adică inclusiv a reprezentanţilor domniei sale. Tot procesul a fost extrem de transparent, toţi candidaţii au avut acces, au fost prezenţi acolo, nu au fost intervenţii. De fiecare dată dacă a fost o suspiciune sau o greşeală, acestea au fost îndreptate. Nu există niciun fel de argument prin care ceva să nu fi fost la locul lui în această perioadă”, a conchis liberalul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.