Candidatul la prezidenţiale Mircea Geoană a declarat, miercuri, că nu vrea să fie în situaţia, cum recunoştea alt candidat, că are nevoie să ia meditaţii la economie, meditaţii la limba engleză şi mâine, poimâine la politică externă, arătând că pe vremuri, când erai corigent la mai multe materii, rămâneai repetent.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Nu vreau să fiu în situaţia în care, cum recunoştea un alt candidat, ieri, că are nevoie să ia meditaţii la economie, meditaţii la limba engleză, mâine, poimâine, meditaţii la politica externă. Că dacă eşti corigent la mai multe materii, eu ştiu că pe vremuri, când erai corigent la mai multe materii, rămâneai şi repetent. Eu voi fi un preşedinte sută la sută activ şi implicat din prima zi până în ultima zi de mandat”, a spus Mircea Geoană la Ştirile Pro TV.

Despre contracandidaţii săi, Geoană a spus că au fost la guvernare, în diferite formule, în cei 10 ani de mandat al preşedintelui.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

”Mă uit la ceea ce au făcut oamenii aceştia. Au fost 10 ani la guvernare, cu actualul preşedinte, la pachet, în diverse formule, şi cred că orice ar propune şi ar promite, se loveşte acea promisiune de realitatea modului în care au guvernat această ţară”, a arătat Geoană. ”Pentru mine, sunt o apă şi un pământ, cu o sigură condiţie: eu ştiu să separ grâul de neghină şi ştiu că sunt oameni buni în partide, şi la ivel central şi la nivel local şi cu aceia vom putea face treabă”, a mai spus Mircea Geoană.

Mircea Geoană a vorbit şi despre relaţia sa cu PSD, arătând că nu se ascunde că a condus partidul.

”Eu am avut curajul să îl înfrunt pe Ion Iliescu în congres de PSD, în cel mai democratic şi probabil discutat congres din istoria post-decebristă a acestei ţări. Când mă uit la cei care conduc acum partidele importante din România, îi văd că aleargă singuri, nu au contracandidaţi, şi în cazul unui alt partid, vine preşedintele şi impune preşedintele într-un congres de partid. Nu voi face niciodată asta cu partidele, să îşi aleagă liderii”, a completat Geoană.

Despre Elena Lasconi, Mircea Geoană a precizat că ”iniţial a privit-o cu simpatie”. ”Mi s-a părut ceva interesant, cât de mult îl consideră pe Traian Băsescu modelul său de preşedinte, şi am început să fiu un pic mai rezervat. Asta este observaţia mea faţă de domnia sa”, a declarat Geoană.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.