Candidatul independent Mircea Geoană afirmă că Rareş Mănescu nu a avut nicio contribuţie financiară la campania sa prezidenţială. Geoană a catalogat drept „tendenţioasă” o întrebare a unui jurnalist care l-a chestionat dacă există bani ajunşi pe filieră rusească pentru campania sa electorală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
„Nu există nicio contribuţie a domnului Mănescu la campania prezidenţială şi acest lucru este extrem de clar”, a afirmat Mircea Geoană, joi, întrfebat despre finanţarea campaniei.
Geoană a catalogat drept „tendenţioasă” o întrebare a unui jurnalist care l-a chestionat dacă există bani pe filieră rusească pentru campania sa electorală. 
Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
„Există un fel de capacitate a Federaţiei Ruse care să creeze aparenţe care să conducă la comentarii de acest gen”, adaugă Geoană, în acest context.
Joi, după depunerea candidaturii sale pentru funcţia de preşedinte al ţării, Mircea Geoană a vorbit despre relaţia sa soţii Rareş şi Ramona Mănescu. El a explicat că Rareş Mănescu a avut „o relaţie episodică cu Mişcarea România Renaşte din care o fost solicitat să o părăsească, după o anumită perioadă”.  
„Relaţia domnului Mănescu cu aşa-zişi oameni de afaceri, reali sau imaginari, este problema dânsului şi dacă există vreun lucru necurat în relaţia domniei sale cu cineva din Rusia este obligaţia statului român şi voi veghea să fim siguri că dacă există ceva necurat voi fi primul care voi acţiona în această direcţie. Ceva îmi spune că este parte dintr-o acţiune de compromitere pe model FSB”, a adăugat Geoană.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.