Mircea Geoană, candidat independent pentru funcţia de preşedinte îl ironizează din nou pe contracandidatul său Marcel Ciolacu, spunând că „are nevoie de prea mulţi meditatori ca să facă faţă complexităţii jobului prezidenţial”

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Întrebat, sâmbătă, într-o emisiune televizată dacă Marcel Ciolacu ar fi bun de preşedinte, Mircea Geoană a răspuns: „Asta e decizia românilor şi îi urez mult succes în această campanie”.

”Cred că din clipa în care îţi iei ie meditator la limbi străine şi la economie, mi-e teamă că are nevoie de prea mulţi meditatori ca să facă faţă complexităţii jobului prezidenţial”, a afirmat Geoană într-o emisiune difuzată sâmbătă de Digi 24.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Premierul Marcel Ciolacu, candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, a mărturisit că a avut reţineri în relaţiile externe, unde nu se simţea confortabil şi din cauza limbii, arătând că şi acum are profesor de engleză, dar şi de economie.

”E lupta fiecăruia cu el, să fie mai bun în fiecare zi”, mai spus Ciolacu. Afirmaţia lui Ciolacu a fost urmată de un schimbe de replici între el şi Geoană pe acest subiect.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.