Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a declarat la Iaşi, întrebat despre o candidatură a sa la prezidenţiale, că eventuala sa decizie va fi legată de calendarul politic intern.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Mircea Geoană a afirmat că un anunţ privind intrarea sa în cursa prezidenţială va fi făcut ”la momentul potrivit”.
Întrebat de News.ro dacă acest moment se apropie, Mircea Geoană a răspuns: ”Calendarul nostru politic destul de imprevizibil indică faptul că este posibil să avem alegeri prezidenţiale în această toamnă. Dacă va fi mai devreme sau mai târziu, asta depinde de guvernanţi. Deci decizia mea eventuală va fi legată şi de calendarul politic intern”.
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
Secretarul general adjunct al NATO participă luni la Iaşi la întâlniri cu societatea civilă ieşeană, dar şi cu mediul de afaceri.

 Geoană a declarat duminică, la lansarea cărţii sale, ”Bătălia pentru viitorul României. Gândurile unui roman la vârful NATO”, la Botoşani, că este tot mai aproape de momentul în care va lua o decizie cu privire la revenirea sa eventuală în politica românească.

CITEȘTE ȘI Mircea Geoană: Sunt tot mai aproape de momentul în care voi lua o decizie cu privire la revenirea mea eventuală în politica românească
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.