Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a declarat duminică despre faptul că faptul că Mircea Geoană este favorit pentru preşedinţie în toate sondajele că este foarte bine, pentru că nu toţi cei care au fost clasaţi primii în sondaje au câştigat alegerile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 Preşedintele PNL a fost întrebat la Digi24 despre faptul că Mircea Geoană este favorit pentru alegerile prezidenţiale, în toate cercetările sociologice. 

”Este foarte bine, pentru că nu toţi cei care au fost clasaţi primii în sondaje au câştiogat alegerile”, a spus Nicolae Ciucă.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

”Nu cred să fi fost unul care să fi fost în top la sondaje şi să fi câştigat alegerile. Este o chestiune în dinamică şi până la urmă, alegerea preşedintelui este opţiunea fiecărui cetăţean, are sprijinul popular cel mai mare”, a mai spus liderul liberal. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.