Vicepreşedintele PNL Florin Roman afirmă, miercuri, că nominalizarea lui Victor Negrescu pentru postul de comisar european este ”o glumă”, chiar ”una proastă”. Liberalul afirmă că Negrescu ”este cel care a promovat şi susţinut proiectul de lege privind parteneriatul civil, la cererea lui Liviu Dragnea”, dar şi cel care ”a încercat scoaterea MCV după celebra Ordonanţă 13 şi modificarea codurilor penale”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Sper ca nominalizarea lui Victor Negrescu ca şi comisar european, ceea ce a făcut şi Viorica Dancila, este o glumă. Una proastă! Negrescu este cel care a promovat şi susţinut proiectul de lege privind parteneriatul civil, la cererea lui Liviu Dragnea. Adică este persoana care poate pune România pe harta LGBT din Europa! Eu sper ca Biserica Ortodoxă şi românii să reacţioneze şi să înţeleagă ce ne paşte cu dl Negrescu desemnat comisar european”, a scris, miercuri, pe Facebook, Florin Roman.

Vicepreşedintele PNL afirmă de asemenea, că ”şocant este şi faptul ca dl Negrescu este cel care a încercat scoaterea MCV după celebra ordonanţă 13 şi modificarea codurilor penale, ce au scos lumea în stradă, la uriaşe proteste, în toată ţara”.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

”Noroc ca cei de la Comisia Europeană l-au trimis acasă, cu coada între picioare”, a mai transmis Roman.

30 august este data limită până la care fiecare stat membru al Uniunii Europene trebuie să propună câte doi candidaţi pentru postul de comisar european în viitorul Executiv comunitar. Audierile în Parlamentul European vor avea loc cel mai probabil în luna septembrie.

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat, recent, cu privire la varianta ca europarlamentarul Victor Negrescu să fie comisar european, că acesta reprezintă ”una dintre opţiuni”.

La jumătatea lunii iunie, Ciolacu afirma că atributul desemnării comisarului european este al prim-ministrului, precizând însă că va avea discuţii şi în coaliţie, şi cu preşedintele Klaus Iohannis.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.