Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, afirmă că speră să se regăsească şi în viitoarea conducere a partidului rezultată după Congresul din 24 august. ”Dacă ne aducem bine aminte, actuala conducere a PSD a fost aleasă tot într-un moment dificil pentru partid. Noi, practic, domnul preşedinte Ciolacu, domnul prim-vicepreşedinte Grindeanu, domnul secretar general, Paul Stănescu, şi cu mine am fost primii semnatari ai scrisorii faţă de activitatea fostului preşedinte, Liviu Dragnea. Noi ne-am asumat, atunci, acel proiect politic”, subliniază Firea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Gabriela Firea a fost întrebată, vineri, după Consiliul Politic al PSD, dacă se regăsi în moţiunea lui Marcel Ciolacu la Congresul PSD şi astfel în viitoarea conducere a partidului.
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
”Eu sper să mă regăsesc. Dacă ne aducem bine aminte, actuala conducere a PSD a fost aleasă tot într-un moment dificil pentru partid. Noi, practic, domnul preşedinte Ciolacu, domnul prim-vicepreşedinte Grindeanu, domnul secretar general, Paul Stănescu, şi cu mine am fost primii semnatari ai scrisorii faţă de activitatea fostului preşedinte, Liviu Dragnea. Noi ne-am asumat, atunci, acel proiect politic. Am fost 38 pe o listă din care mulţi au renunţat să îşi mai menţină semnătura, am rămas vreo şapte, opt, principalii fiind noi, cei pe care i-am enumerat puţin mai sus, şi aşa am devenit conducerea Partidului Social Democrat. Dacă acest lucru îl uită cineva, eu îl reamintesc”, a declarat Gabriela Firea.
 
Ea a precizat că ar fi corect ca actuala conducere să rămână împreună şi după acest Congres. 
 
”Iar acum, practic, este o prelungire a acestei conduceri, un fel de act adiţional, pentru că mandatele noastre expiră pe 22 august. Nu prevede statutul conducere interimară automat. Ca să putem să avem liste pentru alegerile parlamentare, cu semnături eligibile şi să nu ne conteste nimeni aceste liste, atunci, de comun acord cu toţi colegii din ţară, în cadrul CPN-ului, am decis să avem acest congres ordinar, cu o moţiune, o singură moţiune, o competiţie în sensul acceptării acestei formule la Congresul din 24 august. Cred că ar fi corect şi cu respect pentru munca politică pe care am dus-o atunci şi riscurile pe care mi le-am asumat atunci, să fim în continuare împreună, până la următorul congres, când probabil se va organiza un alt tip de competiţie politică”, a explicat Gabriela Firea.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.