Preşedintele USR, Elena Lasconi, care candidează pentru funcţia de preşedinte al României, a subliniat, într-un interviu difuzat sâmbătă, că Marcel Ciolacu, contracandidatul său la alegerile prezidenţiale din partea PSD, este ”mult mai rău” decât Liviu Dragnea. Ea s-a referit la decizia CCR de a respinge candidatura Dianei Şoşoacă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Eu cred că românii ar trebui să se uite la ce a făcut în aceşti 35 de ani PSD, ar trebui să nu uite de noaptea ca hoţii, ar trebui să nu uite de felul în care a acţionat şi Dragnea. Dar domnul Ciolacu a depăşit orice limită. E mult mai rău, e mult mai rău şi decizia CCR arată asta. Nu vorbim acum despre numele candidatului, ci despre precedentul pe care l-au creat, pentru că, peste 5 ani, am putea să vedem, având acest precedent, că va fi scos din cursa electorală la prezidenţiale sau la parlamentare, doar aşa, cine vor ei. Eu nu am date că decizia CCR a venit după un ordin de la Kisselef, de la PSD, dar felul în care s-a făcut asta este foarte clar că-l avantajează în primul rând pe domnul Simion”, a declarat Elena Lasconi, sâmbătă, la emisiunea Insider politic de la Prima TV.

Întrebată de ce, totuşi, sondajele USR arată o finală Marcel Ciolacu - George Simion, Lasconi a precizat că PSD vrea ca ”România să devină moşia lor”.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

”Deci asta încearcă să facă PSD pentru a acapara toată puterea, iar România să devină moşia lor, moşia baronilor PSD. Ar fi o nenorocire să se întâmple asta”, a spus Lasconi.

Candidatul USR la alegerile prezidenţiale a mai spus că are încredere în români că se vor mobiliza la vot.

”Eu am încredere în români şi am încredere că românii se vor mobiliza la vot. Adică cei care au votat împotriva PSD, cei care cred în drumul nostru european, în parteneriatul strategic cu Statele Unite, la parteneriatul NATO, în alianţa NATO. Eu în asta cred. Eu cred în români, în primul rând. Şi românii ne-au arătat că în momentele critice şi ăsta este, deci în aceşti 35 de ani mi se pare că sunt cele mai importante alegeri. În momentele critice ei se mobilizează şi ies la vot şi îi rog să facă asta, pentru că altfel riscăm să avem o confruntare într-un doi între domnul Ciolacu şi domnul Simion”, a adăugat Lasconi.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.