Candidata USR la alegerile prezidenţiale, Elena Lasconi, a declarat duminică, despre Klaus Iohannis, că este o mare dezamăgire pentru mulţi români şi consideră că a ieşit cel mai prost după două mandate de preşedinte, faţă de toţi ceilalţi preşedinţi. Cel mai slab dintre toţi. Nu a reuşit nici măcar pentru el să îşi găsească un loc călduţ

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Elena Lasconi a declarat la Antena 3 că preşedintele Klaus Iohannis este o mare dezamăgire. ”Este o mare dezamăgire pentru mulţi români, cred că a ieşit cel mai prost după două mandate de preşedinte, faţă de toţi ceilalţi preşedinţi pe care i-a avut România. Cel mai slab ditnre toţi. Nu a reuşit nici măcar pentru el să îşi găsească un loc călduţ, aşa cum îşi dorea. Atât de rău”, a spus Elena Lasconi. Despre proiectul lui Klaus Iohannis, România educată, Lasconi a precizat că i-a acordat încredere actualului preşedinte tocmai pentru că vorbea despre România educată. ”Asta mă doare cel mai mult în România. De asta am acordat încredere încă preşedintelui Iohannis, pentru că vorbea despre România educată şi vedem ce se întâmplă”, a arătat preşedinta USR. Ea a prezentat şi priorităţile sale pe educaţie, arătând că principala măsură este ”să scoatem politicul din şcoală”. ”Avem în program desfiinţarea inspectoratelor şcolae şi să mutăm toată puterea la şcoală”, a spus Lasconi, precizând că CA-uri trebuie formate din profesori, părinţi, elevi şi reprezentanţi ai primăriei. Elena Lasconi a mai spus că o altă măsură este ”o masă caldă în şcoală”, în primul rând în zona rurală şi apoi în şcolile din toată ţara.
Evenimente

31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.