Candidatul USR pentru funcţia de preşedinte al României, Elena Lasconi, îl ironizează şi îl critică dur pe Klaus Iohannis în urma demersului PNL de adoptare a unui act normativ care să-i permită acestuia să candideze pentru un post de senator. ”Este lung drumul de la NATO la lista de senatori ai PNL. E exagerat de lung drumul şi de la un post călduţ undeva la nivelul Uniunii Europene la această listă de senatori”, spune Lasconi, care susţine că Iohannis nu a reuşit să obţină un post la nivel internaţional pentru că ”este perceput ca leneş, e un politician foarte slab”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Elena Lasconi l-a ironizat pe preşedintele Klaus Iohannis în urma demersului PNL de a modifica legislaţia în aşa fel încât şeful statului să poată candida pe lista PNL. 
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
”Este lung drumul de la NATO la lista de senatori ai PNL. E exagerat de lung drumul şi de la un post călduţ undeva la nivelul Uniunii Europene la această listă de senatori, mi-a plăcut un titlu pe care l-am citit astăzi, scris de un jurnalist – şi îl felicit pe această cale – că acest preşedinte, Klaus Iohannis, este un preşedinte cerşetor. Nu a reuşit să obţină niciunul dintre posturile pe care şi le visa tocmai pentru că, la nivel internaţional, este perceput ca leneş, e un politician foarte slab, ca să fiu elegantă i-aş spune mediocru, şi nu a mai reuşit să obţină nimic. Şi atunci s-a gândit ce-ar fi să mai încerce puţin, deşi 9 din 10 români nu îl plac pe Klaus Iohannis, pentru că zece ani nu a existat”, a afirmat Elena Lasconi, miercuri seară, la Euronews România.
 
Liderul USR l-a criticat pe şeful statului pe motiv că în al doilea mandat nu a mers niciodată în Parlament, nu ”s-a bătut pentru nimic”, însă, în schimb, a călătorit cu avioane de lux. 
 
”Nu este normal ce se întâmplă şi dacă PSD, că înţeleg din sursele pe care le aveţi că PSD ar susţine o asemenea lege, deşi mi se pare flagrant să ai o lege care să îi avantajeze pe unii candidaţi când mai sunt două luni până la alegeri, este absolut incredibil ce se întâmplă, dar nu mai au simţul normalităţii politicienii care ne reprezintă. Dacă PSD susţine asta, de fapt, o să demonstreze că au fost mereu în cârdăşie cu PNL”, a adăugat Lasconi. 
 
Ea e de părere că Iohannis îşi doreşte beneficiile unui demnitar. 
 
Lasconi a spus că nu l-a întâlnit niciodată pe preşedintele Iohannis şi nici nu îşi doreşte.
 
”De la fiecare preşedinte am încercat să iau ce e mai bun, dar de la Klaus Iohannis nu am ce să iau”, a argumentat candidatul USR.
 
Liderul senatorilor PNL, Daniel Fenechiu, a declarat, miercuri, că informaţia momentului este că Partidul Naţional Liberal a înregistrat în procedură legislativă o modificare a legii care prevede că preşedintele în funcţie, aflat în ultimele trei luni de mandat, poate candida ca şi independent pe lista unui partid sau unei alianţe. PNL a depus miercuri, la Senat, acest proiectul de lege. În cazul în care este ales senator sau deputat, presedintele României este obligat ca, după validare, să opteze între calitatea de senator sau deputat şi aceea de preşedinte.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.