Candidatul USR la alegerile prezidenţiale, Elena Lasconi, face precizări cu privire la afirmaţia sa: ”nu sunt o trădătoare şi iubesc ţara asta pentru că cel mai simplu lucru este să îţi iei un bilet şi să pleci în altă parte”, ea spunând că această declaraţie nu este un atac la diaspora şi a fost scoasă din context pentru a fi folosită împotriva sa. Lasconi afirmă că fiica sa şi fratele său sunt plecaţi din ţară şi stabiliţi în alte state. ”Vă gândiţi că eu aş face-o trădătoare pe fiica mea, sau pe fratele meu?”, întreabă ea, retoric.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Întrebată, miercuri seară, la Euronews România, despre afirmaţia sa ”nu sunt o trădătoare şi iubesc ţara asta pentru că cel mai simplu lucru este să îţi iei un bilet şi să pleci în altă parte”, care a fost interpretată drept un atac la adresa diasporei, Elena Lasconi a explicat că nu la asta s-a referit atunci când a făcut acea afirmaţie. 
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
Lasconi a explicat că singurul ei copil trăieşte în Franţa, fratele său s-a stabilit în Australia, are unchi, mătuşi şi prieteni buni în diaspora. 
 
”Vă gândiţi că eu aş face-o trădătoare pe fiica mea, sau pe fratele meu?”, a spus Lasconi, în acest context. 
 
Invitată să explice afirmaţia ”cel mai simplu lucru este să îţi iei un bilet şi să pleci”, Elena Lasconi a răspuns: ”Mă refeream strict la mine şi la responsabilitatea mea”. 
 
”Dacă s-au simţit atinşi (de afirmaţia sa – n.r.), încă o dată, cu toată deschiderea, nu am nimic de ascuns, să se uite la tot interviul, pentru că am spus că diaspora este cel mai mare investitor al României, că-mi doresc foarte mult să se întoarcă românii din diaspora, am vorbit cu oameni din diaspora care îşi doresc să întoarcă, îmi doresc să se întoarcă medicii în ţară, asta am declarat eu în acel interviu, de acolo e foarte uşor să scoţi din context şi să ataci pe cineva”, a adăugat Lasconi. 
 
”În momentul ăsta, eu cred că românii au ce vota. Nu vreau să mă laud. Nu îmi place să vorbesc despre mine şi să mă laud şi să zic cine sunt eu, dar chiar sunt de bună credinţă, sunt muncitoare, mă înconjor de oameni buni, sunt loială, nu sunt o trădătoare şi iubesc ţara asta pentru că cel mai simplu lucru este să îţi iei un bilet şi să pleci în altă parte”, a declarat Elena Lasconi, într-un interviu difuzat, luni, de Antena 3.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.