Echipa PNL Maramureş a depus, duminică, la Biroul Electoral documentele necesare participării la alegerile pentru Senat şi Camera Deputaţilor. Lista de candidaţi a fost însăţită de peste 30.000 de semnături de susţinere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Echipa PNL Maramureş a depus peste 30.000 de semnături de susţinere a listelor partidului pentru alegerile parlamentare”, anunţă, duminică seară, PNL Maramureş, într-un comunicat de presă.

Formaţiunea precizează că vine din nou în faţa maramureşenilor cu oameni cu experienţă politică, parlamentară, cu oameni care au dovedit deja că sunt implicaţi.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

“E un moment politic important pentru Maramureş şi pentru România, un moment în care votul fiecăruia este important pentru apărarea democraţiei în ţara noastră şi pentru a împiedica puterea să ajungă din nou în mâinile unui partid-stat. Mulţumesc tuturor susţinătorilor care au fost alături de noi şi care au semnat pe listele PNL Maramureş, cât şi colegilor care s-au implicat pentru strângerea acestora. Avem încredere în maramureşeni şi în înţelepciunea lor de a alege ce e mai bun pentru familie, pentru comunitate şi pentru ţară”, a declarat Ionel Bogdan, preşedintele PNL Maramureş şi candidat pentru Camera Deputaţilor

“Echipa PNL Maramureş a depus astăzi la Biroul Electoral documentele necesare participării la alegerile pentru Senat şi Camera Deputaţilor. Candidaţii PNL sunt calificaţi să reprezinte Maramureşul în Parlament şi sunt convins că vor demonstra asta. S-a văzut profesionalismul parlamentarilor PNL Maramureş şi în mandatul actual, când partidul a avut cea mai activă, bine pregătită şi de succes echipă parlamentară”, a declarat Cristian Niculescu Ţâgârlaş, senator în funcţie şi candidat pentru un nou mandat de senator.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.