PNL Maramureş a anunţat, marţi seară, listele de candidaţi ai filialei judeţene pentru alegerile parlamentare din acest an. Primul pe lista pentru Camera Deputaţilor este actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Maramureş, Ionel Bogdan, care este şi liderul filialei judeţene a partidului. Lista pentru Senat este deschisă de actualul senator Cristian Ţâgârlaş. Printre candidaţi se regăsesc, de asemenea, parlamentari în funcţie, primari, dar şi managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Baia Mare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Lista de candidaţi a PNL Maramureş pentru alegerile parlamentare, aprobată de Biroul Politic Judeţean al PNL Maramureş, va fi transmisă spre validare şi Colegiului Director Judeţean şi Comitetului de Coordonare Judeţean.
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
Primul dintre cei nouă candidaţi pentru un mandat de deputat este preşedintele PNL Maramureş, Ionel Bogdan care toamna aceasta îşi încheie mandatul de preşedinte al Consiliului Judeţean. El este urmat de  Felician Ciceu, primarul comunei Dumbrăviţa şi prim-vicepreşedinte PNL Maramureş; Ioan Călin Bota, deputat în funcţie şi vicepreşedinte PNL Maramureş; Florin Alexandru Alexe, deputat în funcţie şi vicepreşedinte PNL Maramureş; Cristina Buda, primarul comunei Lăpuş; Anuţa Enea-Bizău, primarul comunei Bogdan Vodă; Ioan Radu Coman, vicepreşedinte PNL Maramureş; Florin Sebastian Şimon, preşedinte TNL Maramureş şi Gabriel Bogdan Şteţco, administratorul public al judeţului şi vicepreşedinte PNL Maramureş.
 
Senatorul Cristian Augustin Niculescu Ţâgârlaş, vicepreşedinte PNL Maramureş, ocupă primul loc pe lista de candidaţi pentru Camera superioară a Parlamentului, el fiind urmat de George Alexandru Oros, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă ”Dr Constantin Opriş” Baia Mare; Anca Minodora Costin-Hendea, secretar de stat în Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse şi Ioan Turcsin, primarul comunei Ruscova.
 
Gabriel Şteţco a fost desemnat şef de campanie electorală pentru viitoarele alegeri. Şteţco a fost candidatul PNL pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Maramureş la alegerile locale din acest an, el fiind învins de Gabriel Zetea, care a avut un scor dublu faţă de cel obţinut de liberal. 
 
”Am încredere în colegii mei, oameni sufletişti şi profesionişti alături de care am urnit din loc judeţul. Au susţinut prin toată dedicarea lor proiectele majore de dezvoltare pe care le-am gândit şi pentru care am obţinut finanţare, unele fiind realizate, altele în diverse etape de implementare. La rândul meu, mă bucur de încrederea şi susţinerea lor, fapt pentru care le sunt recunoscător. (...) Ne-am asumat că vom continua să muncim în interesul maramureşenilor şi vom rămâne fideli misiunii noastre de a dezvolta Maramureşul, cu profesionalism şi dedicare în Parlamentul României”, a declarat Ionel Bogdan, citat într-un comunicat al filialei judeţene PNL Maramureş.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.