Dragoş Bogdan, candidat pe lista PSD-PNL pentru Consiliul Local al Primăriei Sector 2, anunţă vineri îl dă în judecată pe primarul Sectorului 2 Radu Mihaiu şi îi cere despăgubiri de 1 leu, după ce edilul l-a acuzat că ”a luat şpagă 800.000 de euro de la Dorin Cocoş în dosarul retrocedărilor ilegale din Plumbuita”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Am fost achitat de opt judecători din două complete diferite de judecată, dar pentru ”primarul turnător” Radu Mihaiu pare că nu este suficient. mÎn urma acuzaţiilor mizerabile pe care le-am primit de la ”primarul turnător” al Sectorului 2, Radu Mihaiu îi transmit public lui Radu Mihaiu că îl dau în judecată. Spre deosebire de el, eu îi dau dreptul să se apere. Îi cer despăgubiri de 1 leu, dar insist ca atunci când instanţa îmi va da dreptate să îşi ceară public scuze, nu în faţa mea, dar în faţa tuturor cetăţenilor pe care i-a minţit, fără scrupule, doar pentru a-i manipula electoral”, a declarat Dragoş Bogdan, , candidat pentru funcţia de consilier în sectorul 2.

În opinia sa, principiul pe vaza căruia acţionează Radu Mihaiu, în campania ”josnică” de denigrare a unui competitor politic este ”Să nu lăsăm adevărul să strice o acţiune mizerabilă de campanie”.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

”Lejeritatea cu care foloseşte afirmaţii false este înspăimântătoare, la fel şi inabilitatea sa de a înţelege şi respecta principiile statului de drept”, afirmă Dragoş Bogdan.

”Îl anunţ pe ”primarul turnător” Radu Mihaiu că acuză public, fără drept de apel, un om achitat de două complete diferite de judecată ale Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Mai mult decât atât, acuză un om care s-a pus la dispoziţia justiţiei şi a cerut activ să nu beneficieze de prescrierea faptelor de care a fost acuzat. Am cerut să fiu judecat şi am fost achitat de opt judecători din două complete diferite. Soluţia este definitivă dar asta nu îl împiedică pe Radu Mihaiu să arunce public cu mizerii în numele meu şi să îmi folosească imaginea pe posterele de campanie”, a subliniat acesta.

”Îi lansez o provocare lui Radu Mihaiu. Radu, te rog să îmi acorzi dreptul constituţional la apărare şi să accepţi o dezbatere publică cu mine. Fii bărbat şi spune ce ai de spus în faţă. În faţa mea şi în faţa publicului. Îţi garantez că în maxim 5 minute îţi demonstrez că minţi şi restul timpului îl putem petrece vorbind despre tot ce nu ai făcut tu patru ani la conducerea primăriei S2”, a conchis Dragoş Bogdan, candidat pentru un loc în Consiliul Local al Sectorului 2 Bucureşti.

Radu Mihaiu a scris joi, pe Facebook, că ”Dragoş George Bogdan, cel care a luat şpagă 800.000 de euro de la Dorin Cocoş în dosarul retrocedărilor ilegale din Plumbuita, este pe loc eligibil pe lista PSD PNL la Sectorul 2”.

”Vrem cu toţii să trăim într-un sector civilizat şi european, cu aleşi corecţi care să investească banii publici în proiecte de dezvoltare a oraşului. Iată însă cum vă răspund comasaţii la Sectorul 2: pun pe locul 4 pe listă un inculpat, şpăgar, părtaş la celebrele „dosare ANRP” (Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor). E vorba de fostul vicepreşedinte ANAF, Dragoş George Bogdan, fost membru în Comisia Centrală pentru Stabilirea Despăgubirilor ANRP. Este vorba de acele dosare, care au dat un tun de jumătate de miliard de euro statului român, conform calculelor din dosarele DNA. Bani plătiţi de stat pentru terenuri supraevaluate şi retrocedate samsarilor. Acele dosare cu personaje celebre - Alina Bica (procuror-şef DIICOT, reprezentantul Ministerului Justiţiei în Comisia Centrală pentru Stabilirea Despăgubirilor din cadrul ANRP), Dorin Cocoş, Crinuţa Dumitrean (fostă şefă a ANRP) etc”, a menîionat primarul USR al Sectorului 2.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.