Preşedintele Camerei Deputaţilor, Daniel Suciu, a declarat marţi despre anunţul Elenei Lasconi privind depunerea unei moţiuni de cenzură la adresa Guvernului că este dreptul firesc a oricărui partid de opoziţie să iniţieze o moţiune de cenzură pe sesiune parlamentară iar ceea ce vor face cei de la PNL, dacă vor semna o moţiune de cenzură împotriva propriilor miniştri, este în registrul acestui partid.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Este dreptul firesc a oricăui partid de opoziţie să iniţieze o moţiune de cenzură pe sesiune parlamentară. Ceea ce vor face cei de la Partidul Naţional Liberal, dacă vor semna o moţiune de cenzură împotriva propriilor miniştri, este din nou în registrul Partidului Naţional Liberal, nu al nostru. Noi ştim foarte sigur ce vom face, nu vom vota nicio moţiune de cenzură îndreptată împotriva propriului nostru guvern”, a spus Daniel Suciu, la Parlament.

Despre un guvern PSD-AUR, după alegeri, Suciu a spus că românii în 1 decembrie, respectiv 8 decembrie şi 24 noiembrie, vor decide înspre cine îşi îndreaptă încrederea. ”Dar singura variantă pentru noi de necolaborare îi reprezintă cei de la AUR. Mai clar de atât, nu avem cum să le explicăm astfel încât senzaţiile, percepţiile şi temerile domnului Ciucă să fie înăturate. Ba mai mult, preşedintele PSD, actualul prim-ministru, a spus-o şi mai clar că dacă va fi preşedintele României, nu va avea nici o emoţie şi nici un dubiu să încredinţeze mandatul de premier aceluiaşi domn Nicolae Ciucă”, a arătat preşedintele Camerei Deputaţilor.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Preşedintele USR, Elena Lasconi, anunţă, marţi, moţiune de cenzură împotriva Guvernului Ciolacu şi cere liberalilor să semneze alături de USR.

”Am cunoscut mii de soldaţi, am fost şi în teatrul de operaţii din Afganistan şi sunt mândră de militarii noştri. Sunt pricepuţi şi curajoşi. Domnul Ciucă e politician si vrea să ajungă primul ostaş în fruntea ţării. Hai să vedem cât curaj aveţi, domnule Ciucă! Sunt pe drum înspre Parlament ca să lucrez împreună cu colegii mei la moţiunea de cenzură prin care să dăm jos Guvernul, în frunte cu Ciolacu”, anunţă, marţi, preşedintele USR, Elena Lasconi.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.