Deputatul Dan Vîlceanu a declarat, marţi, pentru News.ro, după ce pe numele său a început urmărirea penală în urma altercaţiei cu liberalul Florin Roman, în plenul Camerei Deputaţilor, că l-a sunat pe colegul său, ulterior şi i-a spus că îi este ruşine de incidentul acesta şi că pentru partea sa de vină, îşi cere scuze. Vîlceanu a mai afirmat că, din punctul său de vedere, lucrurile puteau fi rezolvate altfel, ca între doi colegi care se cunosc foarte bine şi îşi cunosc familiile, adăugând că nu vrea să rămână cu relaţii de adversitate, din cauza politicii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am fost înştiinţat de această sesizare făcută de domnul Florin Roman, mi s-au adus la cunoştinţă acuzaţiile, şi la acest moment nu pot să dau alte detalii, privind actele de procedură. Ceea ce aş vrea să adaug este că ulterior am avut o discuţie cu Florin Roman, în care eu i-am spus că mie mi-e ruşine de eveniment şi de incidentul acesta şi că, cel puţin pentru partea mea de vină, îmi cer scuze şi sper că vom ajunge la o discuţie faţă în faţă, ca doi colegi”, a declarat Dan Vîlceanu pentru News.ro.

”Nu vreau să rămân cu relaţii de adversitate, din cauza politicii”, a mai afirmat parlamentarul.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Dan Vîlceanu a precizat că este neplăcut că s-a ajuns la o chestiune de genul ăsta.

”Din punctul meu de vedere, lucrurile puteau fi rezolvate altfel, ca între doi colegi care se cunosc foarte bine şi care îşi cunosc familiile”, a completat Vîlceanu.

Deputatul Dan Vîlceanu, este urmărit penal ultraj, purtare abuzivă şi tulburare a ordinii şi liniştii publice, în urma altercaţiei acestuia cu liberalul Florin Roman la Camera Deputaţilor. Potrivit procurorilor, acesta i-a produs lui Roman ”leziuni traumatice, prin lovire cu corp dur şi zgâriere, ce necesită pentru vindecare un număr de 4-5 zile de îngrijiri medicale”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.