Fostul preşedinte al PNL Crin Antonescu explică, răspunzând unor întrebări, care sunt motivele pentru care, după ce o perioadă a fost absent din viaţa publică, a început să vorbească despre ceea ce îl nemulţumeşte la cei care decid acum în partidul pe care l-a condus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
„Răspunsul scurt este: pentru că aşa vreau. Răspunsul un pic mai lung  este că nu am fost atât de absent, pentru un om care nu a mai fost în politică sub nicio formă în aceşti zece ani am apărut foarte des. De ce în ultimele două săptămâni, prezenţa mea, declaraţiile date la posturi de televiziune sunt într-adevăr mai susţinute? Este pentru că vreau să transmit un mesaj, vreau să mă exprim în legătură cu situaţia politică în care se găseşte România, la un moment la care, cum am spus, orele sunt înaintate”, a explicat Crin Antonescu, duminică seară, la Antena 3.
Fostul lider liberal respinge acuzaţiile conform cărora ar avea „o agendă” care să îl determine să aibă ieşiri critice la adresa partidului pe care l-a condus.
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
„Aşa vreau, consider că e normal să-mi spun părerea. Nu am nicio agendă, de niciun fel, nici chiar eu însumi din punct de vedere politic nu am, darămite cu altcineva (...) Un vot mai am de dat”, a adăugat Antonescu.
Acesta a aţinut să menţioneze că nu are „o înfruntare” cu preşedintele PNL Nicolae Ciucă, ci este nemulţumit de deciziile luate în PNL.
„Nu e o înfruntare cu domnul Cică, eu nu candidez. Este o înfruntare cu ideea de dreapta şi ideea de partid liberal, ce a mai rămas din el, care în opinia face şi nu încearcă cu nimic să amelioreze o alegere greşită. Nu atât persoana. Şi persoana e aleasă greşit. Dar oricare altă persoană, fără un mesaj, fără un discurs şi fără o ţinută de dreapta era...”, a mai afirmat Antonescu.
El a subliniat că s-a retras din politică „tocmai pentru că vânătăi dizgraţioase începeau să umple chipurile foarte multor oameni care făceau politică”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.