Consiliul Naţional al PNL se reuneşte, duminică, la Palatul Parlamentului pentru validarea candidaturii lui Nicolae Ciucă la alegerile prezidenţiale, la eveniment urmând să participe 1.400 de delegaţi liberali din întreaga ţară. Surse liberale susţin că Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, ar urma să fie prezent la reuniunea liberalilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

UPDATE - Lucrările  Consiliului au început în absenţa liderului PNL Nicolae Ciucă, aşteptat să revină din zonele afectate de inundaţii din judeţul Galaţi, unde s-a aflat de sâmbătă după-amiază. Şedinţa Consiliului Naţional a fost deschisă de secretarul general Lucian Bode.

 

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

ŞTIREA INIŢIALĂ - Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan anunţa recent că la Consiliul Naţional de duminică, de la Palatul Parlamentului, vor participa 1.400 de delegaţi din toate organizaţiile PNL din ţară.

Şedinţa va începe la ora 11.00.

Pentru validarea candidaturii lui Nicoale Ciucă în Consiliul Naţional, a fost nevoie de un vot al Biroului Executiv Central, privind o derogare pentru ca preşedintele partidului să poată candida la alegerile prezidenţiale, pentru că acesta nu avea vechimea de 5 ani în partid, prevăzută de statutul PNL.

Surse liberale susţin că primarul Capitalei Nicuşor Dan ar urma să fie prezent duminică, la Consiliul Naţional al PSD.

Pe 29 august, Biroul Politic Naţional al PNL a validat prin vot unanim candidatura lui Nicolae Ciucă la alegerile prezidenţiale.

”În Biroul Politic Naţional de astăzi, BPN-ul şi-a desemnat candidatul care va intra spre aprobare în Consiliul Naţional. Eu voi fi cel care voi candida la preşedinţia României. Le mulţumesc tuturor colegilor mei pentru încredere şi am convingerea că doar împreună cu dumnealor, cu toţi membrii PNL, vom reuşi să intrăm în turul doi şi vom reuşi să câştigăm alegerile prezidenţiale”, declara atunci Nicolae Ciucă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.