Candidatul PNL pentru Preşedinţia României, Nicolae Ciucă, afirmă că nu este un om bogat şi că are nevoie de doar zece minute pentru a-şi completa declaraţia de avere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Întrebat, într-un interviu pentru Antena 3, dacă este un om bogat, Nicolae Ciucă a răspuns negativ.

”Sunt un om care îşi împărtăşeşte bogăţia prin viaţa de familie. Am o familie frumoasă şi ea reprezintă cea mai mare bogăţie a mea. Dacă mă întrebaţi, îmi completez declaraţia de avere în zece minute”, a afirmat Nicolae Ciucă.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

El e de părere că fiecare om trebuie să se întrebe ”ce să facă” cu prea multă avere.

”Eu cred că fiecare dintre noi trebuie să avem o gândire cât se poate de realistă şi să ne gândim: Doamne, cât de mult ne trebuie, ce să facem cu atât?”, a mai afirmat liderul PNL, în acelaşi interviu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.