Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a cerut, din nou, premierului Marcel Ciolacu şi PSD să susţină proiectul de lege liberal pentru eliminarea inechităţilor privitoare la pensiile militarilor. ”Le spun deci celor din PSD: ţineţi-vă de cuvânt, nu mai tergiversaţi, faceţi ce trebuie pentru militarii în rezervă, dacă vreţi să vă mai creadă lumea că ajutaţi pensionarii, atunci susţineţi actualizarea pensiilor pentru militari”, a arătat el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Le cer din nou lui Marcel Ciolacu şi PSD să susţină proiectul de lege liberal pentru eliminarea inechităţilor privitoare la pensiile militarilor. Îi cer premierului Marcel Ciolacu să transmită de urgenţă punctul de vedere al Guvernului pe acest proiect, care a fost amânat, pentru că altfel întreaga procedură parlamentară rămâne blocată. Cer PSD să voteze de urgenţă acest proiect de lege. Nu e normal ca oamenii care au slujit ţara aceeaşi perioadă de timp, care au avut acelaşi grad să aibă pensii diferite”, a afirmat Nicolae Ciucă, într-un mesaj video transmis joi seară.

El a subliniat că proiectul PNL face dreptate militarilor în rezervă şi el trebuie votat rapid în Parlament, ”nu lăsat pentru viitoarea guvernare”.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

”Le spun deci celor din PSD: ţineţi-vă de cuvânt, nu mai tergiversaţi, faceţi ce trebuie pentru militarii în rezervă, dacă vreţi să vă mai creadă lumea că ajutaţi pensionarii, atunci susţineţi actualizarea pensiilor pentru militari. Stimaţi camarazi, vă asigur că şi eu, şi PNL, vom lupta pentru dreptatea dumneavoastră! Dacă va fi nevoie să reamintesc în fiecare zi Guvernului şi PSD să nu mai blocheze legea care elimină inechităţile voi face acest lucru”, a conchis Ciucă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.