Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, afirmă că validarea de către instanţa de judecată a candidaturii Dianei Şoşoacă pentru un mandat de senator ”înseamnă că, din toate punctele tehnice de vedere privind candidatura unui cetăţean român, nu este corect ca el să fi fost exclus de la masa verde pentru a candida la preşedinţia României”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”A existat astăzi o decizie a Tribunalului prin care Diana Şoşoacă a fost validată candidat la Senat. Ca atare, asta înseamnă că, din toate punctele tehnice de vedere privind candidatura unui cetăţean român, nu este corect ca el să fi fost exclus de la masa verde pentru a candida la preşedinţia României în favoarea unui candidat care se înscrie pe aceeaşi linie de electorat. Şi atunci am spus foarte clar că, din păcate, este o strategie greşită, o linie pe care Marcel Ciolacu şi PSD şi-au asumat-o atunci când au considerat că doar cu George Simion în turul doi poate să câştige alegerile prezidenţiale”, a afirmat Nicolae Ciucă, marţi seară, la România TV. 
 
Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
Preşedintele PNL este de părere că trebuie ca oamenii să ştie că ”nu există altă variantă decât cea a unei libertăţi a democraţiei prin care oamenii să poată să decidă corect, fără să fi fost impietaţi de un anume demers, cum a fost cel de la Curtea Constituţională” prin care Diana Şoşoacă a fost scoasă din cursa prezidenţială.
 
Întrebat dacă, în relaţia cu preşedintele PSD, a observat că acesta a avut acţiuni de susţinere a intereselor Rusiei în România, Ciucă a răspuns că ”Marcel Ciolacu a avut acţiuni de susţinere a propriului său interes”.
 
Ciucă a declarat că ”nu este lipsit de relevanţă cu cine câştigă” Marcel Ciolacu alegerile prezidenţiale, dacă acest lucru se va întâmpla. El a spus că un eventual transfer de voturi dinspre PSD către candidatul AUR în primul tur al alegerilor prezidenţiale ”nu este vorba despre o abordare ilegală, dar este vorba despre o acţiune împotriva democraţiei şi a moralităţii”.
 
”Dorinţa de a intra cu George Simion în turul doi este şi dorinţa Rusiei, pentru că intrarea lui George Simion în turul doi înseamnă un AUR mai puternic”, a punctat Ciucă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.