Liderul PNL Nicolae Ciucă afirmă, după participarea la ceremoniile de la Iaşi, de Sf. Parascheva, că România are nevoie de unitate şi respect, iar pelerinajul ne învaţă că, împreună, putem depăşi orice încercare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”Sunt bucuros să fiu la Iaşi, alături de mii de credincioşi, la pelerinajul de Sfânta Parascheva, ocrotitoarea Moldovei. Această sărbătoare ne aminteşte de valorile care ne unesc: credinţa, solidaritatea şi respectul pentru tradiţii”, scrie Ciucă pe Facebook.
În opinia sa, România are nevoie de unitate şi respect, iar pelerinajul ne învaţă că, împreună, putem depăşi orice încercare.
Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
”Dumnezeu să binecuvânteze România!”, afirmă liderul PNL, în finalul mesajului.

Mii de persoane asistă, luni, la Sfânta Liturghie de la Catedrala Mitropolitană din Iaşi, prilejuită de hramul Sfintei Cuvioase Parascheva, în timp ce la rând sunt peste 45.000 de pelerini care aşteaptă să se închine la moaşte. Liderii PSD, PNL şi USR, Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă şi Elena Lasconi, urmăresc slujba din mulţime, şi nu de pe scena amenajată pentru oficialităţi.

Şeful PNL, Nicolae Ciucă, şi-a făcut apariţia alături de edilul Mihai Chirica, de şeful Consiliului Judeţean, Costel Alexe, şi de liderul PNL Iaşi, Alexandru Muraru.

 
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.