Premierul Marcel Ciolacu a anunţat, joi, că estemulţumit că Guvernul a finalizat la termenul asumat reorganizarea ministerelor, şi doar pentru Ministerul Afacerilor Interne aşteaptă avizul CSAT şi continuă cu instituţiile subordonate ministerelor, în şedinţă urmând să se aprobe azi schemele de organizare ale unor instituţii-cheie: Inspecţia Muncii, Agenţia Naţională pentru Plăţi şi Inspecţie Socială, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă, Casa Naţională de Pensii Publice sau Autoritatea Naţională pentru Protecţia Drepturilor Persoanelor cu Dizabilităţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Sunt mulţumit că am finalizat la termenul asumat reorganizarea ministerelor, doar pentru Ministerul Afacerilor Interne aşteptăm avizul CSAT”, a spus premierul în şedinţă.

”Continuăm însă şi cu instituţiile subordonate ministerelor şi aprobăm azi schemele de organizare ale unor instituţii-cheie”, a adăugat el.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Premierul a menţionat că este vorba despre Inspecţia Muncii, Agenţia Naţională pentru Plăţi şi Inspecţie Socială, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă, Casa Naţională de Pensii Publice sau Autoritatea Naţională pentru Protecţia Drepturilor Persoanelor cu Dizabilităţi. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.