Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri, la începutul şedinţei de Guvern, după ce a vizitat-o la spital pe ministrul Familiei Natalia Intotero, că aceasta se recuperează repede şi chiar îşi dorea să participe la şedinţa de Guvern, subliniind că a contat foarte mult că aceasta purta centura de siguranţă în momentul impactului. „În continuare, centura de siguranţă salvează vieţi! Şi cred că este un exemplu pentru noi toţi”, a afrimat el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Încep cu o veste bună despre colega noastră, doamna ministru al Familiei, Natalia Intotero, după accidentul rutier de ieri. Am fost la spital, dimineaaţă. Din fericire, este bine, se recuperează repede, chiar îşi dorea să participe la şedinţa de Guvern de astăzi. I-am urat sănătate din partea mea şi din partea întregii echipe a guvernului”, a afirmat Ciolacu.

El a precizat că, în cazul accidentului a cărui victimă a fost Natalia Intotero, a contat foarte mult că, în momentul impactului, purta centură de siguranţă, deşi stătea pe locul din spate.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

„În continuare, centura de siguranţă salvează vieţi! Şi cred că este un exemplu pentru noi toţi”, a conchis.şeful Executivului.

”Am vizitat-o astăzi pe Natalia Intotero şi veştile sunt bune. Are un tonus bun şi se va recupera rapid!”, a anunţat miercuri, pe Facebook, premierul Ciolacu, postând şi imagini din timpul vizitei.

Ministrul Familiei, Natalia Intotero, a fost implicată marţi, într-un accident rutier produs pe drumul naţional 7, în judeţul Vâlcea. Autovehiculul în care se afla s-a răsturnat după ce a fost izbit violent de un alt autoturism. Ea a fost dusă iniţial la Spitalul Judeţean de Urgenţă Râmnicu Vâlcea, pentru investigaţii medicale. Intotero a anunţat, marţi seară, că este bine şi le-a mulţumit celor care au ajutat la locul accidentului şi personalului de la Serviciul de Ambulanţă şi de la Spitalul Judeţean Vâlcea.

 
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.