Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri că numărul de posturi în învăţământul preuniversitar de stat va fi majorat cu 7.800, pentru a asigura dreptul la educaţie şi integrarea unui număr tot mai mare de copii cu cerinţe speciale. În acest context, el a adăugat că ministrul Educaţiei, Ligia Deca,va explica şi măsurile luate pentru ca noul an şcolar să înceapă luni în condiţii cât mai bune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Începem cu o veste bună pentru sistemul de învăţământ: majorăm cu 7.800 numărul de posturi în învăţământul preuniversitar de stat”, a declarat Ciolacu la începutul şedinţei de Guvern.

El a subliniat că această creştere este necesară pentru a asigura dreptul la educaţie şi integrarea unui număr tot mai mare de copii cu cerinţe speciale în învăţământul de masă.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

”Doamna ministru al Educaţiei va ieşi la briefing şi va detalia şi va explica şi măsurile luate pentru ca noul an şcolar să înceapă luni în condiţii cât mai bune”, a afirmat premierul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.