Premierul Marcel Ciolacu afirmă că nu mai este de acord cu cheltuirea banilor publici ”într-un heirupism fiindcă a venit sfârşitul anului”. El promite că vor fi făcute publice toate analizele în baza cărora instituţiile statului vor trebui să reducă din cheltuieli.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”Veţi vedea în perioada următoare. Eu, la fel ca şi anul trecut, nu mai accept să avem cheltuieli de dragul de a cheltui banii, într-un heirupism fiindcă a venit sfârşitul anului. Fac analize, ce să vă spun, cu domnul Grindeanu cred că la două-trei zile facem analize, şi pe CFR, şi pe Infrastructură, şi cu domnul director, vedem care sunt priorităţile. România are nevoie şi cu toţii avem nevoie de o Românie ordonată, nu mai merge să cheltuim de capul nostru şi important e cât de repede se multiplică banii în economie”, a declarat, miercuri, în judeţul Buzău, Marcel Ciolacu.
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
Întrebat despre unele companii sau instituţii care, deşi pe pierdere, au făcut investiţii sau au majorat salariile angajaţilor, premierul a răspuns: ”Vveţi vedea toate analizele, ştiţi foarte bine că e un blocaj, s-au cumpărat numai Dustere”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.