Premierul Marcel Ciolacu a anunţat joi, în şedinţa de Guvern, că continuăm procesul de reorganizare a instituţiilor guvernamentale, cu Ministerul Justiţiei, Premierul a mai spus că vrea ca până la finalul lunii iunie să finalizeze procesul, la nivelul tuturor ministerelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Continuăm procesul de reorganizare a instituţiilor guvernamentale, azi este rândul Ministerului Justiţiei”, a anunţat premierul la începutul şedinţei.

”Vom mări ritmul astfel încât, până la finalul lunii iunie, să finalizăm acest proces la nivelul tuturor ministerelor”, a mai spus Ciolacu.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Şeful Executivului afirma, în aprilie, că deja 9 din cele 20 de instituţii centrale ale Guvernului şi-au redus structura de personal şi că vor accelera procesul cu restul ministerelor, ca să se încadrăm în termenul asumat, de 30 iunie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.