Premierul Marcel Ciolacu a anunţat că Guvernul va aproba, în cadrul şedinţei de joi, investiţii de 700 de milioane de lei în infrastructura rutieră şi feroviară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
El a explicat că este vorba de realizarea unor noduri rutiere pe A1 şi de reabilitarea unor poduri şi tuneluri de cale ferată.  
”Aprobăm azi şi noi investiţii în infrastructura rutieră şi feroviară în valoare de 700 de milioane de lei, bani europeni şi de la bugetul de stat. Este vorba de realizarea a două noduri rutiere pe Autostrada A1, în judeţele Timiş şi Hunedoara. Alte trei proiecte vizează reabilitarea infrastructurii feroviare, mai exact poduri şi tuneluri de cale ferată în Braşov şi Galaţi”, a afirmat Marcel Ciolacu.
Evenimente

18 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.