Preşedintele PNL Constanţa, deputatul Bogdan Huţucă a explicat luni, că românii care formează un pol puternic electoral anti-PSD şi anti-AUR se vor mobiliza masiv în jurul liberalului Nicolae Ciucă încă din primul tur al prezidenţialelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Românii pot transmite un mesaj foarte articulat ”strategilor” care pun la cale frăţia de guvernare PSD/AUR, votând în număr mare Nicolae Ciucă şi PNL. Este singura şansă pentru a opri ascensiunea AUR la guvernare”, a subliniat Huţucă, potrivit unui comunicat al PNL Costanţa.

”Eu unul nu cunosc ceva care să mobilizeze mai bine electoratul la vot decât indignarea faţă de cei care jignesc inteligenţa românilor. Ce face acum PSD-ul, cu AUR în tandem, este cea mai mare insultă pentru întreg electoratul”, a declarat liberalul Bogdan Huţucă, preşedintele PNL Constanţa, referitor la strategia de a uni polul electoral ”suveranist”, prin decizia CCR. care a scos-o pe Diana Şoşoacă din cursa pentru Cotroceni.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Liderul liberal a declarat că PSD va deconta masiv la vot jocul periculos pe care îl face cu AUR,  despre care afirmă că ne poate duce înapoi cu cel puţin 24 de ani, cel puţin la nivel de reprezentare externă şi reputaţie internaţională.

”Strategia aceasta de remontare a scenariului PDSR-PRM din anii de tristă amintire 2000, se va întoarce ca un bumerang care va lovi PSD-ul şi AUR-ul fix în cap, pentru că românii ştiu şi simt când sunt păcăliţi. Nu cred că mai vrea cineva să ne întoarcem cu cel puţin 24 de ani în urmă, în epoca „baroniadelor” PSD, patronate discret de la Cotroceni de Ion Iliescu”, consideră Bogdan Huţucă.

„Pentru cei mai mulţi români, România condusă de Marcel Ciolacu de la Cotroceni şi George Simion din Guvern este un coşmar. De aceea este esenţial ca mobilizarea acestora să se facă în jurul lui Nicolae Ciucă şi al PNL, pentru că, indiferent de simpatii sau antipatii, reprezentăm singura soluţie viabilă pentru a opri acest scenariu”, subliniază deputatul Bogdan Huţucă, lider al PNL Constanţa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.