Fostul lider al liberalilor Vasile Blaga consideră că Nelu Tătăru, fostul ministru al Sănătăţii, acuzat de luare de mită, trebuie să se retragă de pe lista pentru alegerile parlamentare. Blaga afirmă că acest lucru trebuie să îl facă oricine s-ar afla în această situaţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Vasile Blaga a afirmat că atunci când a fost cercetat de DNA şi-a dat demisia din funcţia de co-preşedinte al PNL. 
”M-a chemat Portocală la Ploieşti, de la Ploieşti mi-am dat demisia din co-preşedinte al PNL. E adevărat că după şapte ani nouă judecători în unanimitate au spus că sunt nevinovat. Dar una e asta, prezumţia de nevinovăţie, şi alta este expresia politică pe care fiecare dintre noi trebuie să....”, a afirmat Blaga.
Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
Întrebat dacă Nelu Tătaru ar trebui să se retragă de pe lista pentru alegerile parlamentare, Blaga a răspuns: ”Părerea mea că da. Oricine e în astfel de situaţii. Mai ţin minte pe un domn de pe la Teleorman de la noi care este trimis în judecată de vreo patru, cinci ani şi acum că nu e pe listă dintr-o dată i-a venit mintea la cap şi îl sprijină pe alt candidat la preşedinţie. Lucrurile astea le vedeţi şi dumneavoastră.  Din moment ce ai astfel de probleme trebuie să te retragi”. 
Vasile Blaga a fost întrebat dacă îl consideră pe Nelu Tătaru vinovat. 
”Nici pe departe. Dar una e una şi alta e alta. Trebuie să se retragă el. E act de demnitate până la urmă”, a mai declarat Blaga.

Fostul ministru liberal al Sănătăţii Nelu Tătaru este audiat joi dimineaţă, la DNA Iaşi, fiind acuzat de mai multe fapte de luare de mită. Tătaru este pe primul loc al luistei PNL pentru Camera Deputaţilor, la Vaslui.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.