Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) şi-a prezentat, sâmbătă, la Craiova, candidaţii pentru alegerile parlamentare din judeţele Dolj, Mehedinţi, Gorj, Olt şi Vâlcea. ”Noi muncim cu adevărat pentru români, în timp ce Ciucă, Marcel, Lasconi sau Orban lucrează neîncetat pentru toate interesele străine ţării noastre”, a afirmat George Simion, liderul AUR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

La evenimentul desfăşurat la Casa de Culturắ a Studenţilor din Craiova au participat George Simion, preşedintele AUR, candidat la alegerile prezidenţiale, şi Claudiu Târziu, europarlamentar AUR şi preşedintele Consiliului Naţional de Conducere al AUR, se arată într-un comunicat de presă transmis de formaţiune.

”Mai sunt 43 de zile până la alegeri. 43 de zile în care trebuie să le demonstrăm românilor că suntem alături de ei nu doar cu vorbe, aşa cum i-au obişnuit majoritatea politicienilor ultimilor 34 de ani, ci cu fapte concrete. Cu acţiuni precum cele de la Pechea, unde colegii noştri lucrează neîncetat de câteva săptămâni pentru a se asigura că familii întregi de români afectate de inundaţii nu vor rămâne fără un acoperiş deasupra capului iarna aceasta. Uşă cu uşă, stradă cu stradă, oraş cu oraş, românii trebuie să înţeleagă că noi luptăm pentru ei, că AUR este instrumentul pe care ei îl pot folosi pentru a da jos acest sistem corupt în care am ajuns să trăim”, a afirmat George Simion, în discursul său.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Potrivit liderului AUR, aceasta este diferenţa dintre reprezentanţii formaţiunii şi competitorii lor.

”Noi muncim cu adevărat pentru români, în timp ce Ciucă, Marcel, Lasconi sau Orban lucrează neîncetat pentru toate interesele străine ţării noastre. În timp ce noi puneam cărămidă peste cărămidă şi căram saci cu ciment, ce făceau restul candidaţilor? Unde erau? Unde au fost în toţi aceşti ani, în care românul de rând a devenit mai sărac, mai trist, şi mai singur ca oricând?”, a adăugat George Simion.

El a afirmat că România este ”o ţară uitată”.

”Cum e Oltenia e toată România! O ţară uitată. În această Românie am ajuns să trăim. În România în care bunicii noştri îşi trăiesc ultimii ani din viaţă singuri, chinuindu-se de la o lună la alta să supravieţuiască. În România în care copiii noştri sunt lăsaţi de izbelişte să cadă în abisul drogurilor, al degenerării şi al nepăsării. În România în care nimeni nu mai are încredere în nimeni, pentru că aşa au vrut cei de la putere. Pentru că acesta a fost planul lor încă de la bun început: să ne dezbine, să ne cucerească, să ne facă să ne pierdem speranţa pentru viitor. Uitaţi-vă în minunata Oltenie, acest loc de care mă leagă atât de multe amintiri frumoase, ţinutul lui Tudor şi al lui Iancu Jianu care au tăiat din trădători, din ciocoi, când a fost nevoie”, a susţinut liderul AUR.

Potrivit acestuia, situaţia este similară în toată ţara.

”Acelaşi lucru îl vedem în toată ţara. Tot mediul rural a fost decimat de către nepăsare şi răutate. Milioane de români lăsaţi de izbelişte, dar sugrumaţi de taxe şi birocraţie. În timp ce capitala se îmbogăţeşte, restul României piere. Pentru că aşa au decis nişte corupţi care s-au erijat în elite. Este de ajuns! Gata! De aceea e nevoie de Planul Simion şi implementarea celor 200 de măsuri din el. E nevoie ca tinerii Olteniei să nu mai fie hackeri în Vâlcea sau hoţi de bancomate prin Italia. Avem nevoie din sud, de la Corabia, până în nord, la Vâlcea, să pregătim programatori, să pregătim un Silicon Valley în aceasta zonă abandonată. E nevoie de irigaţii şi de pieţe de desfacere pentru legumele crescute de olteni, nu să îi trimitem pe olteni la sparanghel în Germania sau la căpşuni în Italia. De aceea e nevoie ca AUR şi nu PSD să fie primul în votul românilor: din Olt şi până-n Gorj şi până-n Vâlcea şi până-n Dolj şi până-n Mehedinţi! Singura cale prin care vom câştiga această bătălie este prin contactul direct cu românii”, a conchis George Simion.

Claudiu Târziu, preşedintele Consiliului Naţional de Conducere al AUR, a afirmat, la rândul său, că este un moment de importanţă capitală pentru ţară.

”Resursele naturale, energia, sistemul bancar, industria, agricultura, cercetarea şi politica externă trebuie readuse în patrimoniul naţional şi puse să lucreze în beneficiul naţiunii române. Trebuie să eliberăm societatea noastră de acest sistem monstruos de propagandă. Adevărata reformă începe din minţile oamenilor. Românii trebuie să cunoască şi să înţeleagă exact situaţia în care a ajuns ţara noastră”, a spus Claudiu Târziu.

El a vorbit despre ”o luptă inegală cu un sistem antinaţional”.

”Poate au fost visători care au văzut că nu o să ne mobilizăm suficient. Îi asigur că s-au înşelat”, a conchis Claudiu Târziu.

La finalul evenimentului de prezentare a candidaţilor pentru Oltenia, membrii şi simpatizanţii AUR au pornit, în frunte cu George Simion, într-un marş pe străzile Craiovei până la Teatrul Naţional ”Marin Sorescu”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.